CUM POTI AJUTA?

Redirectioneaza pana la 3,5% din impozitul pe venit

Descarca Formularul 230 daca ai avut venituri din salarii sau din pensii, sau Formularul 200 daca ai realizat venituri (si) din activitati independente (profesii libere, drepturi de proprietate intelectuala, chirii). Formularul este precompletat cu datele asociatiei noastre.

Depune formularul sau trimite-l prin posta cu scrisoare recomandata la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu, sau, daca ai adunat mai multe declaratii, ni le poti trimite noua prin posta si le distribuim noi.

Adresa noastra este:
Asociatia Zambete Pentru Voinicei
Aleea Alexandru Moruzzi Voievod, nr.2, bloc V55, sc. A, ap. 4, sector 3, cod postal: 031159, Bucuresti, Romania

      Formular 230             Imputernicire       Completeaza online formularul 230

Donatii/sponsorizari persoane juridice

Redirectioneaza 20% din impozitul pe venit catre Asociatia Zambete Pentru Voinicei.

Conform Codului Fiscal (Legea nr. 227/2015 )
ART. 25 - Cheltuieli
(4) Urmatoarele cheltuieli nu sunt deductibile:

i) cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectuează sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad sumele aferente din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre urmatoarele:

1. valoarea calculata prin aplicarea a 0,5% la cifra de afaceri; pentru situatiile in care reglementarile contabile aplicabile nu definesc indicatorul cifra de afaceri, aceasta limita se determina potrivit normelor;

2. valoarea reprezentând 20% din impozitul pe profit datorat.

Sumele care nu sunt scazute din impozitul pe profit, potrivit prevederilor prezentei litere, se reporteaza in urmatorii 7 ani consecutivi. Recuperarea acestor sume se va efectua in ordinea inregistrarii acestora, in aceleasi conditii, la fiecare termen de plata a impozitului pe profit.

Donatie online cu card bancar

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata " Online prin card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

320×100

Donatii prin PayPal

Puteti folosi platforma Paypal pentru a face donatii catre Asociatia Zâmbete Pentru Voinicei folosind formularul alaturat.

Personal Info

Donation Total: €10

Virament bancar in contul Asociatiei Zambete Pentru Voinicei

Asociatia Zambete Pentru Voinicei
cu sediul in Bucuresti, Aleea Alexandru Moruzzi Voievod, nr.2, bl. V55, sc. A, ap.4, sector 3,cod postal: 031159

CIF: 36969195
Cont Lei: RO53BTRLRONCRT0374839101
Cont Euro: RO03BTRLEURCRT0374839101
deschis la Banca Transilvania - Agentia Tineretului

Donatia ta sprijina recuperarea mea sustinand continuarea terapiilor: ABR (Advance Biomechanical Reabilitation), neuromotorii (Feldenkrais, JKA, AnatBaniel), sesiunile de oxigenare hiperbara, ocupationala si congnitiva, kinetoterapia, exercitiile de stimulare vizuala, senzoriala, auditiva, hidroterapia, hipoterapia, logopedia,...

ITI MULTUMESC PENTRU AJUTOR!